Hirdetés

Dragon Age 3: Inquisition - Az első információk és képek

|

A BioWare lassan, de biztosan megkezdte a játék népszerűsítését.

Hirdetés

Mindezt tegnap, a Kanadában megrendezett Edmonton Comic & Entertainment Expo nevű eseményen tette, ahová a csapat egy Dragon Age 3: Inquisition panellel készült.

Lássuk, mit ígértek nekünk a készítők:

"A Dragon Age 3 egyik pályája olyan nagy, mint a Dragon Age 2 pályái együttvéve." - Jon Perry, filmes dizájner

"A testreszabhatóság még nagyobb lesz, mint a Dragon Age Origins-ben." -Mike Laidlaw, kreatív igazgató. Cameron Lee producer hozzátette: ez a nagyfokú testreszabás a csapattársakra is kiterjed majd.

"Ember leszel." - David Gaider, vezető író

A játékosok irányíthatják majd saját kastélyukat, a karakterek döntései pedig fontosak lesznek az előző részből. A készítők igyekszenek importálás nélküli megoldást találni erre, tehát nem feltétlenül lesznek szükségesek a korábbi mentések (erre azért ne vegyünk mérget).

Flemeth, az alakváltó visszatér valamilyen formában.

Most pedig következzen három concept art:

A Dragon Age 3: Inquisition pontos megjelenése még kérdéses, egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor 2013-ban érkezik. Akad még valaki, aki Chaván kívül várja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)