Hirdetés

Dragon Age 3: Inquisition - megint a konzolos felbontás-para

|

Kiderült, hogy melyik platformból mennyi lóerőt sikerült kihoznia a srácoknak, ráadásul 50 percnyi gameplay videó is előkerült.

Hirdetés

A BioWare epikus fantasy trilógiáját záró Dragon Age 3: Inquisition az utóbbi idők egyik legjobban várt játéka, és ez eddig megjelent videókban látott hihetetlen méretarányok csak tovább fokozták a várakozást. Azt már tudjuk, hogy a PC-s játékosoknak rendesen fel kell készülni, ha a legkomolyabb beállításokon akarják futtatni a játékot, de mennyit sikerült kihozni a konzolokból?

Mostanság nagyon felkapott téma lett a jelen generációs konzolok felbontása és hardveres teljesítménye az izmos gamer PC-khez viszonyítva, szóval nem igazán meglepő, hogy ez most egy olyan grafikailag meggyőző játéknál is előkerül, mint a Dragon Age 3: Inquisition. Vitatkozni márpedig lesz miről, mivel a BioWare most megerősítette, hogy míg az Inquisition 1080p felbontással fog futni a Playstation 4-en, addig az Xbox One verzió csak 900p-vel megy majd. A fejlesztő szerint mindkét platformból igyekeztek a lehető legtöbbet kihozni. Érdemes visszaemlékezni arra, hogy ezzel szemben nemrég az Assassin's Creed: Unity kapcsán felmerült, hogy azért 900p-vel fut mindkét verzió, mert a felbontás megnövelése mindkettő változatban problémákat okozna.

Ha képesek vagyunk valahogy túlesni ezen az örök problémán, akkor ajánlott megtekinteni ezt az 50 perces videót, amelyben maguk a fejlesztők mutatják be a legfontosabb feature-öket, és azért láthatjuk, hogy látvánnyal olyan nagy gond nem lesz itt:


Watch live video from BioWare on Twitch

A Dragon Age 3: Inquisition megjelenés november 18-án várható PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)