Hirdetés

Dragon Age 3: Inquisition - a next-gen verzió lesz az igazi

|

A fejlesztők szerint a sárkánykaland sokkal gazdagabb és látványosabb lesz a következő generációs gépeken.

Hirdetés

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy néhány napra ideiglenesen átvette a Dragon Age láz a GTA őrület helyét, hiszen tekintélyes mennyiségű információ és képanyag zúdult a nyakunkba, főleg a PAX-nek köszönhetően.

Ezúttal a játék producere, Cameron Lee szólalt fel a Dragon Age 3: Inquisition next-gen változatait illetően: "A következő generációs gépek, illetve a PC sokkal részletesebb grafikát, és persze következésképpen egy sokkal magával ragadóbb világ felépítését teszik lehetővé. Sokkal gazdagabb, több mélységet rejt magában. A több NPC-vel sokkal élettel telibb hatást kelt. Apróságnak hangzik ez, de idővel ezeken keresztül a játékos tényleg erősebb kapcsolatot épít a világgal, mint a korábbi platformokon."

Amikor a producert arra kérték, hogy részletezze a vizuális különbségeket, további példákat hozott: a különböző időjárás-változások mind meglátszanak a karaktereken, a sár felgyülemlik a csizmákon, a harc hevében pedig vérnyomok tűnnek fel a sárfoltokon. Szerinte ezek mind olyan dolgok, amikkel el tudják érni, hogy a Dragon Age III nyújtotta élmény egy valódi next-gen élmény legyen.

A Dragon Age 3: Inquisition megjelenésre 2014 őszre várható, jelen és következő generációs platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)