Hirdetés

Az Anthem két producere is a Dragon Age 4-en dolgozik már

|

Máshova szólította őket a szükség és a kötelesség.

Hirdetés

Erősen kérdéses, mit tartogat még az Anthem jövője, de valószínűleg a korábbi tervekkel ellentétben nem fogják 10 éven át frissíteni. Bár ha halogatják a frissítéseket, még ez is előfordulhat.

Hirdetés

Az egyik vezető producer, Ben Irving, valamint a megjelenés utáni frissítésekért felelős Chad Robertson viszik a továbbiakban a játékot, míg Mark Darrah, valamint a másik vezető producer, Michael Gamble már a Dragon Age 4 fejlesztését felügyeli. Jonathan Warner vezető rendező szabadságra ment, visszatérte után valószínűleg foglalkozik még az Anthemmel.

Remélhetőleg a Dragon Age 4 több szeretetet kap, mint a BioWare legfrissebb játéka. Mindegy, mikor jön, csak legyen jó; nagyon kell ez most a játékosoknak, az EA-nek és a fejlesztőcsapatnak egyaránt.

A fejlesztés körülményeiről itt olvashattok, arról pedig, hogy milyen nem lesz és milyen lehet Dragon Age 4, itt találtok infókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)