Hirdetés

Dragon Age 4 - elképzelhető, hogy még idén kiderül ez-az a játékról

|

Egy hónap múlva különleges eseményt tart a Dragon Age közössége, és a BioWare is beszáll a buliba.

Hirdetés

November 3-án, vagyis tegnap volt tíz éve annak, hogy 2009-ben megjelent a Dragon Age: Origins, ami a mai napig a szerepjáték-rajongók egyik nagy kedvence, mivel remek munkát végzett vele a BioWare. A játékosok tartanak is egy kis ünnepséget decemberben, ráadásul lehet, hogy a fejlesztők is készülnek némi meglepetéssel.

Hirdetés

Megjelent a stúdió hivatalos Twitter-oldalán egy bejegyzés, amiben a srácok megemlékeztek az évfordulóról, és egyben azt is bejelentették, hogy ők is csatlakoznak a rajongók által szervezett, december 4-én esedékes Dragon Age Day eseményhez. Ez még önmagában nem jelentené azt, hogy hallani fogunk a sorozat folytatásáról jövő hónapban, viszont érdemes megfigyelni, milyen formában szerpel a rendezvény neve a posztban. A csapat ugyanis azt írta, hogy "Dragon 4ge Day", ami utalhat a buli dátumára, de akár a Dragon Age 4-re is.

Sajnos nem mostanában fog megjelenni a sorozat következő része, amiről egyébként a tavalyi leleplezése óta nem sok újdonságot tudhattunk meg, szóval már éppen ideje volna, hogy a BioWare beavasson minket néhány új részletbe.

Ti várjátok a Dragon Age 4-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)