Hirdetés

Úgy tűnik, hogy sokat kell még várnunk a Dragon Age 4-re

|

Bár már tavaly decemberben megkaptuk az első teasert, azonban még odébb van a megjelenés.

Hirdetés

A 2018-as The Game Awardson egy nagyon rövid ízelítővel jelezte felénk a BioWare, hogy készül a Dragon Age 4, amellyel kapcsolatban azóta sem hallottunk semmilyen pozitív információt, épp ellenkezőleg, a Kotaku meglehetősen vészjósló képet festett a projekt jövőjéről (amin az sem segített, hogy azóta a vezető producer is távozott a stúdiótól). 

Hirdetés

Az Electronic Arts legújabb pénzügyi jelentésének keretében a vállalat pénzügyi vezetője, Blake Jorgensen azt mondta, hogy a játék valószínűleg a 2022-es pénzügyi év után jön, amely azt jelenti a gyakorlatban, hogy a Dragon Age 4 a legoptimálisabb esetben is csak 2022 áprilisában debütálhat. 

Talán elsőre elszomorítónak tűnhet, hogy még három évig nélkülöznünk kell a Dragon Age szériát, azonban látva a Mass Effect: Andromeda és az Anthem kudarcát, inkább azon az állásponton vagyunk, hogy dolgozzanak rajta addig, ameddig csak szükséges, de minőségi legyen a végeredmény. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)