Hirdetés

Dragon Age 4 - egy rajongó talán már ki is találta, miről fog szólni a játék

|

A trailer és a korábbi részekben látott dolgok alapján egészen érdekes teóriával állt elő egy játékos.

Hirdetés

Nemrég bejelentették, hogy folytatódik a nagy sikerű Dragon Age széria, és a közeljövőben érkezik a negyedik felvonás. Ugyan eddig csak egy trailert kaptunk az új játékhoz, de úgy tűnik, valakinek már ez a rövid kedvcsináló is számos érdekes részletet árult el.

Hirdetés

Arra már valószínűleg mindenki rájött, hogy a Dragon Age 4-ben valószínűleg fontos szerepet játszik majd Solas, de egy Nouvlesse nevű Reddit-felhasználó lehet, hogy a játék cselekményének egy részét is kilogikázta. Szerinte ugyanis a Dragon Age: Inquisition Trespasser nevű DLC-jében van egy falfestmény, amely eléggé hasonlít a negyedik rész trailerében látott alkotásra.

A hét szimbólum a régi istenek lakhelyének, vagyis a Black Citynek a hét kapuját jelölik, de amíg a DLC-ben lévő freskón csak négy szürke apróság van, addig a trailerben már öt. Ugyebár ha egy régi istenből Archdemon lesz, akkor kezdetét veszi a Dragon Age világában a Blight nevű esemény, amely során mindenféle csúfságok özönlik el a világot. A szürke jelek tehát valószínűleg ezen istenek elpusztított lelkeit szimbolizálják.

Azonban nem ez az egyetlen érdekesség, amire rájött Nouvlesse. Úgy gondolja, hogy a trailerben azt láthatjuk, ahogy Solas lerombolja a Veilt, azaz a valódi világ és a Fade közötti falat. Ez a cselekedet ugyan visszaállítaná a régi elf társadalmat, de nagyjából minden mást lerombolna, tehát könnyen lehet, hogy a mi feladatunk lesz a Dragon Age 4-ben, hogy ezt megakadályozzuk.

Szerintetek miről szól majd a játék? Elképzelhetőnek tartjátok, hogy a cselekmény igazolja majd ezeket a tippeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)