Hirdetés

A Dragon Age írója a Baldur's Gate csapatánál folytatja

|

Új munkahely után nézett a Dragon Age vezető írója: a Baldur's Gate szériánál kamatoztatja ezentúl tudását.

Hirdetés

Körülbelül két hete jelentette be David Gaider, a Dragon Age széria vezető írója, hogy otthagyja a BioWare Edmontont, azonban akkor még fogalmunk sem volt róla, hogy merre vezet majd az útja, melyik stúdiónál tevékenykedik majd legközelebb. Már erre is fény derült.

A Baldur's Gate II: Enhanced Edition kiadója, a Beamdog bejelentette, hogy Gaider immáron náluk dolgozik, méghozzá kreatív igazgatóként. A PC Gamernek adott nyilatkozatában a Beamdog elismerte, hogy eredetileg az írói csapat élére keresett valakit, ám mikor az ex-BioWare-es Gaider megkereste Trent Ostert azzal, hogy érdekelné őt ez a pozíció, akkor változtattak az álláspontjukon és a fejlesztő egy sokkal komolyabb beosztást kapott. 

Hogy David Gaider pontosan mit fog csinálni a Beamdog színeiben, azt egyelőre nem árulták el, de azt már tudjuk, hogy a csapat jelenleg a következő Baldur's Gate játékon dolgozik, így nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz a feladata, elvégre anno részt vett a Baldur's Gate 2 elkészítésében is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)