Hirdetés

Új Dragon Age-en dolgozik a BioWare

|

Valószínűleg még várnunk kell egy kicsit a Dragon Age sorozat következő részére, de lehet, hogy nem többet egy-két évnél.

Hirdetés

Ugyan a Mass Effect: Andromeda nem sikerült hibátlanul, a rajongók nem csak a BioWare új IP-jét várják izgatottan, hanem a Dragon Age folytatására is kíváncsiak lennének. Amint az nemrég kiderült, a fantasy sorozat újabb részének elkészítése is bizonyossá vált.

Hirdetés

A nyílt titkot Alexis Kennedy erősítette meg a Eurogamernek adott interjújában, aki külsős íróként dolgozik az EA-hez tartozó stúdiónak. A brit szakember a Failbetter Games társalapítója, így a Sunless Sea-n munkálkodott korábban, majd szabadúszó íróként például a Stellaris háttérsztorijához is hozzájárult. Most pedig elmondhatta, hogy az új Dragon Age-en dolgozik, igaz egy, a fő száltól alaposan elkülönített történetrészen.

"Nem akarom eltúlozni az én részem jelentőségét. Inkább olyasmiről van szó, mint amikor Patrick Weekes megírta Mordin karakterét [a Mass Effecthez], mintsem hogy azt mondták volna, írjam meg egyedül egy ország háttértörténetét. Egyáltalán nem ilyen nagy léptékű, de rendkívül sajátos. A háttértörténet egy olyan részéről van szó, amit eddig nem érintett a Dragon Age"

- mondta Kennedy.

Mivel sokak szerint pont az írói munka volt a Mass Effect: Andromeda egyik gyenge pontja, remélhetőleg Kennedy és kollégái nagyobb sikerrel járnak majd a fantasy franchise folytatásával. A brit író mindenesetre nem hagyja, hogy a rajongók elvárásai nyomás alá helyezzék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)