Hirdetés

Dragon Age II - Combat Walkthrough Trailer

|

Őrült csapkodás, vagy megfontolt suhintás? Választhatunk…

Hirdetés

Mindenki megnyugodhat. A kezdeti riadalommal ellentétben a Dragon Age második része nem fog átcsapni egy agyatlan megyek, oszt’ levágom, ki szembe gyün’ stílusba. Persze ha valaki kimondottan a pörgősebb népirtást kedveli, akkor szíve joga, belevághat úgy is majd a kalandba.

A BioWare volt olyan kedves és ránk bízta annak eldöntését, hogy milyen módokon vezényeljük le a sorozatosan ránk váró küzdelmeket. Mike Laidlaw, a produktum vezető dizájnere személyesen mutatja be nekünk a lent található videóban, hogy miképpen oldhatunk meg egy-egy konfliktushelyzetet. A mozgókép gameplay jeleneteket is tartalmaz, így ismételten szembesülhetünk azzal, hogy miképpen fog tetszelegni az alkotás a monitorokon. A Dragon Age II 2011. március 11-én fog megjelenni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)