Hirdetés

Dragon Age III: Gyönyörű grafikát ígér a BioWare

|

Lélegzetelállítóan gyönyörű kinézetet és nem kevesebbet ígér a BioWare első számú embere - legalábbis a Dragon Age III kapcsán nyilatkozta mindezt a vezér.

Hirdetés

A BioWare korábbi nyilatkozataiból már kiderült, hogy a Dragon Age III világa sokkalta nagyobb lesz, mint az előző részeké, de a legújabb információk azt is megerősítették, hogy nem csak gigászibb, de szebb tartalmat is kapunk!

Míg a Dragon Age első része kritikai és felhasználói tetszésindex által volt meghatározó, addig a második epizód inkább bevételi szempontból számított kiemelkedő eredménynek a BioWare fejlesztőinek szemszögéből. A harmadik fejezettel szeretnék elérni azt, hogy mindkét tábor megbarátkozzon a matériával és egyformán élvezzék a játékmenetet. December elején a cég egyik munkatársa, Aaryn Flynn jelentette, hogy a Dragon Age III világa nagyobb lesz, mint az előző részeké, de nem ez nevezhető az egyetlen lényeges újításnak a szerepjátékok egyik meghatározó alakjának harmadik felvonásában.

Neil Thompson, a BioWare vezére ma kijelentette egy interjú során, hogy a Frostbite 2 grafikus motort igénybe vevő Dragon Age III: Inquisition "lélegzetelállítóan gyönyörű lesz". Neil elmondása szerint a csapat már korábban is meg volt elégedve a Dragon Age-sorozat grafikájával, de az eddig használt Eclipse Engine már igen csak döcögött a Dragon Age 2 alatt, érett hát a váltás a Frostbite 2 engine képében, ami egy elképesztően erős motor. Neil azt is elárulta, hogy az utóbbi időszakban szinte heti rendszerességgel kap anyagokat a játékról, amik elképesztően gyönyörűek és ha elkezdik kiadni az első képeket, a játékosok nem fognak csalódni.

Mindezek után adott a kérdés: a Dragon Age III: Inquisition szebb lesz, nagyobb lesz, de inkább az első részre vagy a másodikra hajaz majd, ha idén megjelenik? Esetleg mindkettőre?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)