Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - a harcos, az íjász és a mágus (új trailer)

|

A Dragon Age: Inquisition új trailerében három brutális karakter mutatkozik be, akiket magunkkal vihetünk a csatába.

Hirdetés

Ahogy közeledünk a Dragon Age: Inquisition megjelenéshez, sokan már el is döntöttük, hogy a bemutatott karakterek közül kiket viszünk majd magunkkal privát kis inkvizíciónkba. 

Én majdnem biztos, hogy mage leszek, úgyhogy Iron Bullt mindenképpen viszem, illetve kell egy healer, úgyhogy valószínűleg Doriant is magammal cipelem majd a kalandra. A Dragon Age: Inquisition új trailerében három már korábbról is ismert karaktert mutat be a BioWare, akiket mind magunkkal vihetünk majd a történet során.

A Dragon Age: Inquisition megjelenés november 21-én várható PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Ti összeállítottátok már a csapatot? Milyen karakterrel mentek neki a játéknak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)