Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - megérkezett a Jaws of Hakkon DLC (trailer)

|

Így kell ezt csinálni: a BioWare reggel bejelentette a Dragon Age: Inquisition új DLC-jét, ami a nap végén meg is jelent. Mutatjuk, hogy mit tud.

Hirdetés

Ahogyan a minap ígértük, a Dragon Age: Inquisition hiánypótló egyjátékos DLC-je előbb érkezik, mint hinnétek, ugyanis az esti órákban már elérhető vált.

A Jaws of Hakkon kibővíti a Dragon Age: Inquisition egyébként sem elhanyagolható méretű térképét Thedas új hegyvidéki régióival és erdőivel, amelyek tömve vannak ördögi ellenségekkel, de likvidálásukkal, legendás páncélokra és fegyverekre tehetünk szert. Az új sztoriszálban végre megismerhetjük az utolsó inkvizítor sorsát, aki egy hatalmas sárkány levadászása érdekében jutott el ezekre a területekre, valamint egy ősi Tevinter erődben utána járhatunk egy titoknak is, ami elpusztíthatja a világot. 

A körülbelül 1.5 GB-ot foglaló csomag már elérhető PC-re (Originen keresztül) és Xbox One-ra 14.99 euróért (nálunk 2990 forintért), de a többi platformon való megjelenéséről továbbra sem érkeztek konkrétumok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)