Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - ilyen lesz a karaktergenerálás (videó)

|

A Dragon Age: Inquisition világának megmentésekor az is fontos, hogy nézünk ki. Adjunk magunkra.

Hirdetés

Tegnap este a BioWare élőben adott egy kis ízelítőt a Dragon Age: Inquisition meglepően sok lehetőséget tartogató karaktergeneráló eszközéről, amellyel az ígéretekhez híven kedvünkre alakíthatjuk a játék főhősét.

A BioWare ránk bízza a döntést, hogy milyen kinézettel és személyiséggel vágunk neki a Dragon Age: Inquisition kalandjainak, csupán annyi a megkötés, hogy egy Inquisitor nevű karakterrel kezdjünk valamit, éppen ezért a szerepjáték karakterkészítőjével a végletekig testre szabhatjuk harcosunkat (ha ügyesek vagyunk, akár még Ríviai Geralt hasonmását is sikerülhet összehozni). Ha esetleg kihagytátok a tegnapi streamet vagy újranéznétek a BioWare karaktergenerálását, az alábbi videó a megoldás:  

Dragon Age: Inquisition megjelenés november 21-én várható, addig bőven van idő eljátszani a gondolattal, hogy milyen hőssel vágunk neki a kalandnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)