Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - újabb gyönyörű képek érkeztek

|

Napokon belül megérkezik a Dragon Age: Inquisition és az Electronic Arts összecsomagolt pár látványos fotót, hogy meghozza a kedvünket a szerepjátékhoz.

Hirdetés

Három nap van hátra a Dragon Age: Inquisition bemutatkozásáig, de a BioWare marketinggépezete tovább zakatol és ezúttal pár gyönyörű képkockát termelt ki magából. 

A bejelentés óta már mindent leírtunk a BioWare játékáról, amit csak tudni lehet róla, viszont az Electronic Arts most megosztott egy maréknyi képet a leendő ellenfeleinkről és társainkról, valamint újfent megcsodálhatjuk rajtukThedas varázslatos tájait is. Végigtekintve a képeken egyre erősebb az érzésünk, hogy a Dragon Age: Inquisition jó eséllyel pályázik az év legszebb szerepjátéka címre - mert ugye a The Witcher 3: Wild Hunt csak jövő februárban jön -, pláne ha figyelembe vesszük a friss összehasonlító videót is. 

Nektek hogy tetszik a Dragon Age: Inquisition?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)