Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - ez nem játék, ez festészet

|

Nézzétek meg a BioWare legújabb festői koncepciós rajzait, amiket a Dragon Age: Inquisition-höz készítettek.

Hirdetés

Alig telt el egy hét azóta, hogy a BioWare megosztott velünk pár mutatós koncepciórajzot a Dragon Age: Inquisition játékukból, máris megérkezett a következő, ezúttal nagyobb adag. 

Sokat várunk a Dragon Age 3-tól (nem véletlenül kapott helyet a 2014/01-es GameStar magazin 111 címből álló várólistáján) és nem csak mi, hanem a játékosok is, tehát a BioWare fejlesztőinek bizonyítaniuk kell. A mellékelt anyagokat elnézve a helyszínekkel nem lesz gond, hiszen fantáziadús megvalósításokat láthatunk szinte mindegyik képen (bár jobban örülnénk, ha kiállítások helyett in-game galériákat nézegetnénk, de ez is csodás), persze a látvány önmagában nem elég, de állítólag tanultak a hibákból. Majd Chava kideríti.

A Dragon Age: Inquisition várhatóan még idén megérkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, valamint PS4-re.

 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)