Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - így vihetjük át a mentéseinket az újgenerációra

|

Csak egy laza félévet csúszott vele, de a BioWare végre megoldotta, hogy átvihessük a Dragon Age: Inquisition mentéseinket a régi konzolokról az újakra.

Hirdetés

Tavaly év végén kevés játékos volt, aki ne merült volna el könyékig a Dragon Age: Inquisition játékmenetében (most a The Witcher 3-mal vagyunk így) és a BioWare továbbra is tesz róla, hogy érdemes legyen elővenni a remekül sikerült szerepjátékot, legyen szó új sztori DLC-kről vagy egy ingyenes ajánlatról

A Dragon Age: Inquisition novemberi megjelenése óta jó eséllyel sokan beruháztak már a jelenlegi generációs konzolok valamelyikére, viszont nekik és a még vásárlás előtt álló játékosoknak is jó hír lehet, hogy a BioWare végre lehetővé tette a mentések átvitelét (egy- és többjátékos adatokat egyaránt, bár utóbbi esetében meg kell várni a nemsokára debütáló 8-as patchet). Természetesen ez csak a konzolcsaládokon belül működik, azaz PS3-ról PS4-re, Xbox 360-ról pedig Xbox One-ra költöztethetjük féltve őrzött mentéseinket. A PC-t nem érinti a dolog.

 

A hivatalos honlapon a fejlesztők segítenek lépésről-lépésre a biztonságos átvitelben, PlayStation és Xbox rendszerek esetében egyaránt. Nektek hogy tetszett az új Dragon Age?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)