Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - a te alkotásod is bekerülhet a játékba

|

Ha elég jó pályamunkát sikerül összedobnod, a te ötleteddel is bővülhet a következő Dragon Age: Inqusition DLC.

Hirdetés

Dragon Age: Inqusition bőséges tartalommal kecsegteti játékosait, ráadásul az első komoly DLC további órákkal bővítette a kalandot. Amennyiben elég kreatívak vagytok, lehetséges, hogy a következő kiegészítőbe már a ti munkátok is bekerülhet, ugyanis pályázatot hirdetett a BioWare.

A jelentkezőknek egy kiegészítő tárgyat (nyakéket, gyűrűt vagy övet) kell megtervezniük. Ki kell találni az új felszerelés nevét, meg kell határozni a tulajdonságait és valamilyen frappáns háttértörténetet is össze kell dobni hozzá. Remek lehetőség arra, hogy tevékeny részesei lehessetek a sikeres szerepjátéknak.

További részletekért látogassátok meg a BioWare blogját, ha pedig egy kis ihletre lenne szükség, nézzetek rá a Penny Arcade munkájára, amit a Dragon Age II hasonló felhívására készített. A nyertes jutalma egy Dragon Age: Inqusition ajándékcsomag lesz, de az igazi dicsőség mindenképpen az, hogy egy ilyen nagy névvel rendelkező játék felhasználja a győztes alkotását.

Ti milyen tárgyat találnátok ki a pályázatra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)