Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - Blackwall már a fiúkat (is) szereti

|

Nem mindenki volt elégedett a BioWare által megálmodott lehetőségekkel a Dragon Age: Inquisition románcait illetően, ezért elkezdték fokozatosan bővíteni azokat.

Hirdetés

A Dragon Age: Inquisition fejlesztésekor ugyan kihagytak pár ziccert a BioWare dizájnerei, azért így is tudunk válogatni, ha a megfelelő partnert keressük a játékban. Most tovább bővültek a lehetőségek. 

Ha eddig férfi inkvizítorral nyomultunk, és karakterünk saját nemét jobban kedveltük az ellentétes nemnél, akkor választhattuk a férfiakhoz vonzódó Doriant, vagy Iron Bullt, aki igazból nem válogat, még a legyet is röptében. Blackwallal csak akkor tudtunk leállni flörtölni, ha női karaktert indítottunk, de egy moddernek köszönhetően ez mára megváltozott.

Mostanra eléggé elszaporodtak a különböző Dragon Age: Inquisition modok, így már szinte meg sem lepődünk, hogy egy ilyen is bekerült a játékba. A "Bi-lackwall" névre keresztelt csomagot a NexusMods oldalán éritek el, és bár a szakállas harcos gyakorta szólít majd minket "m'lady"-nek, ez egyáltalán nem csökkenti az élvezeti értéket. Sőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)