Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - egy bug miatt fordult magába a csapat

|

A játékosok jelentős része egy furcsa bugra panaszkodik, ami a játékmenetre nincs ugyan kihatással, de meglehetősen unalmassá varázsolja a kalandozásainkat.

Hirdetés

Az utóbbi napokban nemcsak a Telltale-től vagy az HBO-tól hallottunk a Trónok Harca felől, hanem a Dragon Age: Inquisition játékosokon keresztül is, köszönhetően annak, hogy többen is megpróbálták kedvenc karakterük mását megalkotni a játékban. A kalandok során mindenki azt várta, hogy a partink tagjai majd jól összebarátkoznak, de mint kiderült, ez a legtöbb játékosnál elmaradt.

A BioWare játékokban már megszokhattuk, hogy a csapattagok az ilyen közvetlen interakciók és beszélgetések során válnak valódi, szerethető karakterekké, a Dragon Age: Inquisition azonban nem hozta a várt szintet, ami meg is lepett rengeteg játékost. Mint utólag kiderült, nem a BioWare hagyta ki a dialógusokat a játékból, azok egy furcsa bug miatt nem hallhatóak.

 

Hogy pontosan mi áll a háttérben, azt egyelőre még vizsgálják, a stúdió fórumán azonban már több százan jelentették a problémát. A fejlesztők arra kérték a 60 óra feletti játékidővel rendelkezőket, hogy osszák meg a mentéseiket, mert így talán hamarabb ráakadnak majd a hiba okára. Remélhetőleg mihamarabb érkezik a javítás, így ugyanis nem az igazi.

Ti találkoztatok a problémával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)