Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - Cassandra nem viccel (videó)

|

Cassandra nem a játék legnőiesebb karaktere, de a páncél alatt azért van egy gyengédebb oldala is.

Hirdetés

Pontosan egy hónap múlva jelenik meg a Dragon Age: Inquisition, a BioWare pedig ontja magából a hangulatfokozó trailereket, hogy az előrendelés kapcsán hezitálók számára is megkönnyítse a döntést.

A Dragon Age: Inquisitionben visszatér egy régi ismerős, Cassandra is, akivel a Dragon Age 2-ben és a Dragon Age: Dawn of the Seekerben találkozhattunk. A karakter jelleméről és az új részt érintő változásokról a szinkronszínész, Miranda Raison mesélt.

Jó látni, hogy a színészek mennyire komolyan veszik az ilyen munkát, és nem csak felolvassák a nekik megírt sorokat, hanem teljesen beleélik magukat a szerepbe. Miranda mesélt egy kicsit Cassandra és Varric kapcsolatáról, illetve azt is megtudtuk, hogy a játékban a karakter múltjába is bepillanthatunk majd, így jobban megérthetjük, miért is lett az, aki. A románcot illetően nem feltétlen Cassandra lenne az első választásunk, de ha valaki erre pályázik, az mindenképp hímnemű karaktert indítson.

Nektek ki a kedvenc karakteretek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)