Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - Indiában ez már nem fér bele

|

Az ország szigorú törvényei miatt az EA nem forgalmazhatja a BioWare új üdvöskéjét. Egyesek szerint Dorian miatt van az egész.

Hirdetés

Nálunk még két elképzelhetetlenül hosszú napot kell várni a Dragon Age: Inquisition megjelenésére, de még így is jobban jártunk, mint az indiai játékosok, akiket teljesen kizártak az élményből. 

A Dna India értesülései szerint a BioWare játékát azért nem lehet majd kapni az országban, mert az homoszexualitást ábrázoló részeket tartalmaz. Az EA szóvivője egy interjúban azt mondta, lényegtelen, hogy vannak-e meleg karakterek a játékban.

 

"Hogy ne kövessen el törvénysértést, az EA elállt a Dragon Age: Inquisition forgalmazásától Indiában, így a játékot mostantól előrendelni sem lehet. Az előrendelőkkel természetesen felvesszük a kapcsolatot és visszafizetjük a teljes összeget" - olvasható a közleményben. " Jelen döntésünkre kihatással voltak az országban hatályos, szemérmetlenséggel, szexualitással kapcsolatban hozott jogszabályok, de nem kizárólag az azonos neműek közti kapcsolat miatt kellett visszalépnünk." 

Nektek mi a véleményetek az ilyen szintű cenzúráról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)