Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - a cosplayerek miatt alakították át a ruhákat

|

A Dragon Age: Inquisition készítőinek jó visszajelzést jelent a játékbeli ruhák tervezéséről, hogy mit mondanak róluk a cosplayerek, és ennek kapcsán újdonság, hogy egyre több zseb tűnik fel Thedas lakóinak páncélzatán is.

Hirdetés

A PAX Prime-on nem csupán a legújabb sztori-DLC került szóba a Dragon Age: Inquisition kapcsán, hanem a helyszínen lévő rengeteg cosplayerrel is volt alkalma találkozni a csapatnak. Egy interjúban elmondták azt is, hogy a rajongókkal való beszélgetés nem csupán az önbizalmuknak tett jót, hanem a játékban szereplő ruházatok készítésére is hatással volt.

"Látni, hogy egyesek milyen elképesztő Avaline-jelmezeket találtak ki, vagy Morrigant, vagy Cassandrát látni mindenfelé, igazán megerősíti, hogy jó munkát végeztünk" - mondta Mike Laidlaw, az Inquisition kreatív vezetője. "A legjobb az egészben a vezető koncepciós művészünket figyelni. Ha lát egy jó cosplayt, beszél a készítőjével, megkérdezi, melyik részeket volt a legnehezebb megvalósítani, és melyik részek a legkényelmetlenebbek" . fejtette ki Laidlaw, és azt is elmondta, hogy az ilyen beszélgetések során gyakran felmerült egy panasz. "Emlékszem, gyakori visszajelzés volt a cosplayerektől, hogy nem tudják hová tenni a telefonjukat. Ott álltak teljes láncpáncélban, és nem volt rajta egy zseb sem."

És bár a Dragon Age világában nem okoz napi szintű problémát a szereplőknek a telefonjuk elhelyezése, a zsebek hiánya a fantázia-világban is valós probléma lehet, így a művészek ennek megfelelően alakítottak a munkamódszerükön. "Szóval kötelező lett több zsebet tennünk a jelmezekre. Ez egy valós igény, ami segít hihetőbbé tenni a jelmezeket. Az igény, hogy a cosplayerek a telefonjukat és egy kis kézfertőtlenítőt magukkal tudjanak vinni, pont olyan, mint a játékbeli karakterek igényei, hogy néhány dolgot magukkal vigyenek, mondjuk kötszert" - mesélt Laidlaw az "érdekes együttműködésről".

Nektek melyik karakter jelmeze tetszett a legjobban a Dragon Age: Inquisitionből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)