Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - nem lesz több DLC PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra

|

Biztosak vagyunk benne, hogy nem mindenki fog örülni a BioWare döntésének. A Dragon Age: Inquisition jövőbeni DLC csomagjai nem jelennek meg az előző konzolgenerációra.

Hirdetés

Aki PlayStation 3-ra vagy Xbox 360-ra szerezte be a Dragon Age: Inquisitiont, az sajnos nem számíthat további tartalmakra, méghozzá a technológia korlátai miatt.

Nem véletlenül ügyködött a BioWare a mentésekkel kapcsolatban, valószínű, hogy pont emiatt kellett megoldani az átemelést. A BioWare kreatív igazgatója, Mike Laidlaw már egy korábbi nyilatkozatban is utalt rá, hogy a Dragon Age: Inquisition fejlesztésében a legnagyobb kihívás az előző konzolgenerációra szánt verziókkal volt a legtöbb macera, a memóriakorlátok miatt jó pár ügyes ötlettől meg kellett szabadulniuk. Most azonban végleg áttörik ezeket az akadályokat, még akkor is, ha sajnálatos módon néhány rajongónak nem fog tetszeni az ötlet.

Bár valószínű, hogy azért a legtöbben már rendelkeznek PlayStation 4 vagy Xbox One verzióval, ha ez még sem így lenne, akkor a felhasználó további DLC-k miatt kénytelen lesz megvenni újra a játékot a jelenlegi konzolgenerációra. A mentések természetesen átvihetők az új transfer tool segítségével, az eddig megvásárolt DLC-ket szerencsére nem kell megint beszerezni. Akit nem érdekelnek a jövőben érkező csomagok, annak semmit nem kell tennie. Azoknak viszont drága lesz, akik eddig a régebbi konzolokon nyüstölték a játékot és szeretnék látni a jövőbeni DLC-ket, ha nincs kéznél egy PlayStation 4 vagy Xbox One, akkor azt is bele kell számolni a költségekbe. 

Mit szóltok a BioWare döntéséhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)