Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - veszélyben a jövő őszi megjelenés?

|

Az EA gazdasági vezetője szerint a Battlefield 4 sikerétől függ, hogy mikor jelenik meg a Dragon Age: Inquisition.

Hirdetés

Ne ijedjen meg senki, jelen pillanatban nincs szó arról, hogy a Dragon Age: Inquisition-t  2014 őszéről átcsúsztatták volna 2015-re, de az EA nem zárja ki annak lehetőségét, hogy bekövetkezhet a késés (ahogyan a Divinity:Original Sin, a Watch Dogs, a DriveClub, a The Crew és a Hellraid esetében is).

 

A cég gazdasági igazgatója, Blake Jorgensen ugyanis egy a befektetőknek tartott prezentáción elmondta, hogy valószínűleg jövő ősszel kerül kiadásra a Dragon Age: Inquisition, de ez még nem biztos, tudniillik ha a Battlefield 4 olyan sikeres lesz, amennyire várják, akkor a vállalat kemény pozícióba kerül, ugyanakkor kijelentette, hogy a jelenlegi tervek szerint jövőre egy The Sims, egy UFC és valószínűleg a Dragon Age: Inquisition is megérkezik, de a mondat végén érezni lehet, hogy az EA egyik első számú embere nem 100%-ig biztos a következő Dragon Age jövő évi megjelenésében.

Korábban már csúszott egy évet a BioWare szerepjátéka, akkor lett a dátum 2014 ősze, lehet, hogy hamarosan az egész megismétlődik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)