Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - folytatódik a sztori, visszatér egy ismerős

|

A BioWare bemutatta a Dragon Age: Inquisition utolsó sztori DLC-jét, amelyben nemcsak számos újdonsággal találkozunk majd, hanem a hirtelen lezárt történetet is folytathatjuk.

Hirdetés

A PAX Prime-ra tervezett bejelentést az EA Spain egy véletlenül kint felejtett trailerrel kicsit elspoilerezte, de ez mit sem von le a Dragon Age: Inquisition harmadik, egyben utolsó sztori DLC-jének értékéből, amely a Tresspasser nevet viseli.

A BioWare megerősítette a csomagot, amellyel bevezetésre kerül a Golden Nug szobor, amely lehetővé teszi, hogy egy újrakezdés esetén is megtartsuk az összes tervrajzot, receptet és minden egyéb gyűjthető dolgot. Emellett érkezik pár új ruha is, amely a szekrényünket bővíti, de természetesen ezek csak az apróságok.

A DLC legfontosabb ismérve egyértelműen az, hogy továbbviszi a Dragon Age: Inquisition cliffhangerrel lezárt törétnetét. A cselekmény két évvel az alapjáték után játszódik, így megtudjuk, mi lett hőseinkkel, miután megmentették a világot. Sok rajongó szerette volna, ha egy bizonyos karakter visszatér a játékba, és láss csodát, a trailer utolsó másodperceiben ő is felbukkan. Ez bizony egy remek nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)