Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - így néz ki a PC-s verzió

|

A Dragon Age: Inquisition megjelenés közel, így már biztos, hogy vannak, akik a végleges játékkal játszanak. A screenshotok láttán valahol a távolban videokártyák nyöszörögnek.

Hirdetés

A BioWare-esek meséltek már róla, hogy milyen régóta dolgoztak rajta, hogy az új konzolgenerációra megjelenő első játékuk mindent kifacsarjon a Frostbite 3 Engine-ből. Nos, ha valakinek eddig lett volna kétsége afelől, hogy ez sikerült-e nekik, a Dragon Age: Inquisition most bizonyít.

A tömörített és kicsinyített videók és képek tömkelege után kikerült néhány, a játékot teljes pompájában megmutató screenshot. Nem számít újdonságnak, hogy milyen szép lett az Inquisition, de azért jól esik gyönyörködni a részletekben.

Szokás szerint a galériában még többet találtok a szemkápráztató screenshotokból.

Ti melyik platformon játszotok majd a legújabb Dragon Age-dzsel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)