Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - itt van még egy Trónok harca szereplő

|

Daenerys után sikerült egy másik, talán egy fokkal kevésbé népszerű Trónok harca-karaktert is beköltöztetni a Dragon Age: Inquisition világába. Te is megteheted.

Hirdetés

Egész jól haladunk: a Dragon Age: Inquisitionben már játszhatunk az Emilia Clarke-által alakított Daenerys Targaryennel (aki nekem bizonyos szögből inkább Brienne-re hasonlít, de mindegy is), most pedig Nikolaj Coster-Waldau, avagy Jaime Lannister is elkészült.

Ezt most egy sigurd07 nevű redditezőnek köszönhetjük, aki a korábbihoz hasonlóan kiváló munkát végzett. Tényleg elképesztő, hogy ezt így sikerül bárkinek is megoldania, ráadásul mint kiderült, ketten is megcsinálták: bár sigurd07 nem töltötte fel az instrukciókat, egy MarcusGarlick nevű Youtuber csinált egy videót, amiben a Királyölő (remélem így fordították a Kingslayert) egy alternatív mása készül el, de a végeredmény nagyon hasonló.

Ki lesz vajon a következő? Kivel szeretnétek játszani a Dragon Age: Inquisitionben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)