Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - gameplay videón a többjátékos mód

|

Tegnap a BioWare bejelentette a Dragon Age: Inquisition többjátékos módját, most pedig egy videót is kaptunk, amiben megnézhetjük a működését.

Hirdetés

Dragon Age: Inquisition kooperatív többjátékos módját tegnap jelentette be a BioWare és a rengeteg információ mellé most kaptunk egy gameplay trailert is.

Dragon Age: Inquisitionben a kooperatív multiplayer egy külön kampányt kapott, ami teljesen független az egyjátékos módtól. Ennek persze örülünk, mert akinek nem kenyere az online móka, annak nem kell csak azért rákényszerítenie magát, mert egyes tartalmakat csak a többjátékos módon keresztül tud elérni. A hírek szerint érkeznek majd a kooperatív módhoz is kiegészítők, amit több hőst és pályát adnak hozzá a játékhoz.

A GamesHQMedia jóvoltából most egy Dragon Age: Inquisition gameplay trailerben nézhetjük meg, hogy hogyan is működik majd a multi, illetve vethetünk egy pillantást a legfontosabb funkciókra is.

Dragon Age: Inquisition megjelenés novemberben várható PC-re PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)