Hirdetés

Dragon Age: Inquisition GOTY - a DLC-k nem lesznek a lemezen

|

A Dragon Age: Inquisition Game of the Year kiadása egy csomagban kníálja az alapjátékot és az összes letölthető tartalmat, de a kiegészítőket a hagyományos módon telepíthetjük fel.

Hirdetés

Sokan azért szeretik a GOTY kiadásokat, mert nem csak kedvezményes áron kapják meg az adott játékot és minden kiegészítőjét, de a letöltögetéssel sem kell bajlódniuk, minden a lemezen van, és minden azonnal, bármikor, netkapcsolattól függetlenül játszható.

A Dragon Age: Inquisition Game of the Year Edition esetében ez nem így lesz, a lemezen ugyanis csak a játék található, a DLC-khez kódok járnak. Ez egyrészt azt jelenti, hogy órákon át töltögethetünk, másrészt azt, hogy miután beváltottuk a kódokat, lesz egy Inquisition alapjátékunk, amit aztán  hagyományos kiadásként fogunk tudni továbbadni. Ez különösen azoknak kellemetlen, akik egy háztartásban, de két külön profillal szeretnének játszani: nekik változatlanul két példány kell ehhez. Azért a GOTY kiadás még így is jó üzlet; ha egyben szeretnétek az egészet pótolni, keressétek október 6-ától a boltokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)