Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - órákig játszhatunk vele ingyen

|

Most a Dragon Age: Inquisition kampányában és többjátékos módjában is elmerülhetünk anélkül, hogy egy forintot is fizetnünk kellene ezért.

Hirdetés

Az Origin On the House pár hónapja már csak öt eurós, gyakran múltszázadi játékokat kínál, de azért más kezdeményezések keretein belül néha-néha jön egy a mostanihoz hasonlóan jó ajánlat is.

A Dragon Age: Inquisition egy hatalmas játék többszáz óra játékidővel, így az alatt a hat óra alatt, ameddig most ingyen kipróbálhatjuk, csak azok jutnak ki a kezdőhelyről, akik nem ragadnak le a mellékküldetésekkel szórakozni. Persze azért ez sem kevés, ráadásul aki megveszi a játékot, onnan folytathatja majd, ahol abbahagyta (mivel a dobozos változatot is Originen kell aktiválni, valószínűleg nem csak a EA online boltjában vásárolt kiadással van ez így). 

 

A kampány ugyan korlátozott, de a többjátékos módot minden kiegészítővel együtt – a termékoldal szerint – korlátlanul játszhatjuk, és részt vehetünk a hétvégi eseményeken is. A Trialt innen tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)