Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - járd a magad útját (videó)

|

Az Inquisitionben bőven lesz lehetőségünk, hogy személyre szabhassuk karaktereinket, köszönhetően a rengeteg tárgynak, amelyeket nemcsak megvehetünk, de akár magunknak is legyárthatunk.

Hirdetés

Az elmúlt napokban szinte mindent elárasztott a Dragon Age: Inquisition információtengere, amelynek hullámait természetesen a Bioware gerjesztette, hogy felhívja a figyelmet a vészesen közelgő megjelenésre. Volt itt kérem livestream az új területekről, bemutatták a karaktergenerálót és lerántották a leplet az összes csapattagról is.

Mára egy újabb trailerrel készültek, amelyben azt követhetjük végig, hogyan is lesz majd karakterünk vászongatyás parasztlegényből brutális fegyvereket lóbáló, talpig páncélban flangáló hős. Jó, talán nem indulunk ennyire lentről, de értitek a párhuzamot. Kezdeti döntéseink meghatározzák majd, hogy milyen fegyverekkel és ruházatban vágunk neki a kalandnak, de a játék során bőven lesz majd lehetőségünk lecserélni ezeket.

A Dragon Age: Inquisitionben nagy hangsúly kap majd az alkímia, amellyel rengeteg különböző defenzív italt készíthetünk, de ha kedvünk tartja, akár különböző gránátokat is összedobhatunk. Lootból nem lesz hiány, a játék során ugyanis fegyverek és páncélok százait gyűjthetjük majd össze. Itt kap majd nagy szerepet a craftolás, hiszen nincs olyan fegyver, amelyet ne tehetnénk még erősebbé egy kis iparosmunkával.

Ti ráálltok majd a craftolásra, vagy megelégszetek a hétköznapi fegyverekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)