Hirdetés

Dragon Age Inquisition - számítanak a döntéseink

|

A Bioware fejlesztői a PAX Australia-án beszéltek a Dragon Age Inquisitionről.

Hirdetés

A PAX Australia-n természetesen ott volt a Bioware négy munkatársa is, akik jelenleg a Dragon Age 3: Inquisitionön dolgoznak és egy több, mint egy órás Q&A keretein belül válaszolgattak a rajongók kérdéseire. Már amire lehetett.

Az ígéretek szerint a Dragon Age 3: Inquisition - ami egyébként már csak simán Dragon Age Inquisition - felismeri majd a játék korábbi epizódjaiból átvitt mentéseinket. Ez azért fontos, mert a történet szálai több helyen összefonódnak majd és azok a döntéseink, amiket az Originsben, vagy második részben hoztunk, számítani fog az Inquisitionben. "Természetesen több olyan történeti szál is lesz, ami az előző epizódokhoz kötődik, talán pár könyv, vagy valami hasonló, amire emlékezhettek a korábbi részekből, de a játék nem az első és második részre támaszkodik" - mondta Chris Priestly, a játék közösségi menedzsere. 

A Bioware egy sokkal kifinomultabb párbeszédrendszert ígér a folytatásra, mert a rajongók szerint a beszélgetések nem hatottak természetesnek és túl egyértelműek voltak a válaszlehetőségek. A panel keretében a fejlesztők elmondták, hogy több nehéz taktikai döntést kell majd meghoznunk, ami sokat tesz majd hozzá a játékélményhez. 

A Dragon Age Inquisition megjelenését 2014 őszére ígérte a Bioware és akármikor is jön majd a The Witcher 3: Wild Hunt, kíváncsiak vagyunk a csatára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)