Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - tudjuk, mennyit kell várni a DLC-re

|

A Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon DLC egyelőre csak PC-re és Xbox One-ra kapható, de a BioWare végre mondott valami konkrétat a többi kiadással kapcsolatban.

Hirdetés

Az ideiglenesen exkluzív DLC egy szomorú dolog, és valószínűleg aránylag nem sokan érzik úgy, hogy egy letölthető csomag miatt egyik vagy másik platformot kellene választaniuk, de úgy tűnik, egyelőre együtt kell élnünk vele.

A PC-s és Xbox One-os Dragon Age: Inquisition játékosok már rég játszhatják a játék első sztori DLC-jét, a Jaws of Hakkont, ami előzetes bejelentés nélkül érkezett meg a múlt héten, és egy új kalandot, egy új területet, valamint új társakat kínál. Megismerhettük az utolsó inkvizítor sorsát, és az erős sárkányt, akire vadászott – már aki rendelkezik említett platformokkal. Eddig nagy volt a hallgatás azzal kapcsolatban, hogy a többiek mikor kapják meg, sokáig az sem volt teljesen biztos, hogy a régi konzolokra is jön (a mai világban ki tudja...), de a BioWare egy tweettel eloszlatott minden kételyt: a Jaws of Hakkon DLC-t mindenki májusban kapja meg.

Pontos dátum még nincs, lehet, hogy több hullámban jön, de ha az exkluzivitás pontosan két hónapig tart, május 24 környékén fogjuk tudni letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)