Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - ezért csúszik a Jaws of Hakkon DLC PlayStation 4-en

|

Alig pár napja vált elérhetővé a Dragon Age: Inquisition első nagyobb DLC-je. Sajnos korántsem indulhat mindenkinek a móka.

Hirdetés

A megjelenés pillanatában sok ember vígan vághatott neki a kalandnak, de voltak akik hoppon maradtak. Ők a PlayStation 4, PlayStation 3 és Xbox 360 tulajok, akik számára még nem elérhető a DLC.

Az EA és a Microsoft közötti szerződéses viszonnyal indokolta a Bioware producere, Mark Darrah, hogy egyelőre nincs hír a PS4-es, PS3-as vagy Xbox 360-as változatról. Sőt, nem is beszélhetnek róla.

A twitteres kommunikációból az derül ki, hogy valószínűleg lesz a többi platformra is a DLC  és tudják is mikor, csak egyszerűen nem mondhatják el. Ha a Call of Duty példájából indulunk ki, akkor maximum 1 hónap várakozási idővel kell számolnia a PS4, PS3 és Xbox 360 tulajoknak.

A Dragon Age: Inquisition - Jaws of Hakkon március 24-én jelent meg PC-re és Xbox One-ra, nálunk 14,99 euróért. Kipróbáltátok már? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)