Hirdetés

Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon megjelenés - nemsokára minden platformra megérkezik

|

Még csak PC-n és Xbox One konzolon érhető el a Jaws of Hakkon, de a BioWare elárulta a Dragon Age: Inquisition első sztori DLC-jének megjelenési dátumát a többi platformra is.

Hirdetés

Egyes konzoltulajdonosoknak várniuk kell a Jaws of Hakkon érkezésére, ugyanis az Electronic Arts és a Microsoft megegyezése szerint az ő platformjuk ideiglenes exkluzivitást élvez majd. A BioWare most viszont lerántotta a leplet a többi kiadás megjelenési dátumáról.

A legtöbben valószínűleg tudjátok, hogy egyelőre csak PC-n és Xbox One konzolon vásárolható meg a Dragon Age: Inquisition egyszemélyes kalandját bővítő DLC, a Jaws of Hakkon. A tekintélyes tartalmi bővítéssel rendelkező csomag Xbox 360, PlayStation 3 és PlayStation 4 verziójának érkezésével kapcsolatban eddig csupán annyi volt biztos, hogy májusban jön. A BioWare viszont bejelentette, hogy egész pontosan május 26-án fog befutni a DLC.

Ti végigvittétek már az Inquisitiont? 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)