Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - elindult a Keep bétája

|

Ma indul a Dragon Age: Inquisitionben bevezetett új feature, a Keep bétája. Így teremts a semmiből egy új világot.

Hirdetés

A Dragon Age szériában egyik játékból a másikba vihettük a mentésünket, így pontosan ugyan abban a világban folytathattuk a kalandot, amiben az előzőt befejeztük. A generációváltás és a rengeteg platform miatt az Inquisitionnél ezt nem tudták volna megoldani, így a BioWare egy új megoldás mellett döntött, és bevezette a Keep-et.

A Keep segítségével újraélhetjük majd az előző két rész döntési helyzeteit, így beállítva a világot pontosan olyanra, amilyenre szeretnénk. Ez persze nem csak azoknak kedvez, akik ugyan azokra a dolgokra bólintanak majd rá, hiszen a keep segítségével gyorsan kideríthetjük, mi lett volna ha...

Az alkalmazás hivatott szintre hozni azokat is, akiknek valamilyen okból kimaradt az első két rész, és nem tudnak vagy akarnak 100 órát beleölni. Persze ne egy egyszerű weboldalt képzeljünk el, ahol be tudjuk pipálni, hogy : őt megöltem, itt jobbra mentem, amott a kék pirulát vettem be. A BioWare készítői egy interaktív kalanddal álltak elő, amelyet élvezet lesz végigtolni. Valahogy úgy kell elképzelni, mint a Mass Effect 2-t felvezető képregényt PS3-on.

 

Érdemes tehát megnézni a levelezésünk spam mappáját is, de azok se búsuljanak, akik esetleg nem kaptak most meghívót. A BioWare több kört ígér, ebből adódóan még mindig lehet regisztrálni a bétára. A Keep egyébként pár hónappal az őszi megjelenés előtt mindenki számára elérhető lesz, hogy kényelmesen megismerkedhessünk a világgal, és beállíthassuk pontosan olyanra, amilyenre szeretnénk.

Ti jelentkeztetek a bétára?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)