Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - most kipróbálhatod az EA Accessen

|

Égsz a vágytól, hogy inkvizítorként beléphess a Dragon Age elvarázsolt világába? Az EA Access segít benne.

Hirdetés

Az EA Acces egy új szolgáltatás, melynek segítségével hozzáférhetünk a legjobb EA játékokhoz, akár olyanokhoz is, amik még meg sem jelentek. Ezekkel persze csupán limitált ideig lehet játszani, de a játékosok 10% kedvezményt kapnak megjelenéskor, továbbá addigi teljesítményük és mentéseik sem vesznek el. A szolgáltatás csakis Xbox One-on érhető el, a konzol magyar megjelenésétől kezdve már hazánkban is igénybe vehető. 

Noha csak november huszadikán jelenik meg, a Dragon Age: Inquisition már most játszható Xbox One-on bármelyik régióban, csupán az említett EA Access hozzáférés kell hozzá. Hat órányi játékidő engedélyezett, amit tetszés szerint el lehet tölteni single player, co-op és multiplayer módokban. Mentéseink nem vesznek el, megjelenéskor átvihetők a teljes játékba.

Érdemes odafigyelni az őszi PlayIT akciós listájára is, elvégre többek között a Dragon Age: Inquisition is helyet kapott a kedvezményes játékok között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)