Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - nem lesz többé BioWare Point PC-n

|

A PC-s Dragon Age: Inquisition DLC-it már nem vehetjük meg BioWare Pontokért, ehelyett az Originen keresztül kell majd megvásárolnunk őket, valódi pénzért.

Hirdetés

Dragon Age: Inquisition már önmagában is egy elég tekintélyes hosszúságú történetet mesél majd el a játékosoknak, de természetesen lesznek majd kiegészítők is, amik tovább húzzák majd a játékidőt.

A BioWare bejelentette, hogy a PC-s Dragon Age: Inquisitionhöz érkező kiegészítőket nem a szokásos virtuális váltóval vehetjük majd meg, mint ahogy azt a sorozat korábbi epizódjainál, vagy a Mass Effect második és harmadik részénél tettük. A cég eltörli a BioWare pontokat (ha nem hallottál még róla, ez olyan, mint a Microsoft Pont az Xbox Live-on), mostantól a PC-s és Mac-es DLC-ket csak valódi pénzért, az Originen keresztül vásárolhatjuk meg.

A konzolos verzióknál persze továbbra is marad a rendszer, illetve PC-n a Dragon Age: Origins, a Dragon Age 2, a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 esetében továbbra is támogatják a rendszert - csak az Inquisition és a később PC-re érkező játékoknál szüntetik meg a BioWare pontokat.

Érthető a helyzet, hiszen az ember minek is vásárolna valódi pénzen virtuálisat, hogy aztán azt elköltse DLC-re, amikor ez a lépés elég felesleges, viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy az Origin továbbra sem a játékosok kedvence. Titeket ez akadályoz majd abban, hogy kiegészítőket vegyetek a játékhoz?

Dragon Age: Inquisition megjelenés november 18-án váható.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)