Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - a BioWare történetének legsikeresebb megjelenése

|

Sokaknak nem tetszett az ötlet, hogy a BioWare folytassa a sorozatot, de mégiscsak jól csináltak valamit.

Hirdetés

Megérkezett az EA legutóbbi üzleti jelentése. A rengeteg szám és adat mellett számunkra az EA-s Andrew Wilson közleménye a legérdekesebb, amely szerint a Dragon Age: Inquisition nagyon sok szerepjáték rajongó tetszését nyerte el.

„A játék nagyon gyorsan vált a BioWare történetének legsikeresebb játékmegjelenésévé. Több mint 113 millió órát töltöttek benne a játékosok, hogy felfedezzék az egyjátékos történet titkait, és nap mint nap új kalandorok csatlakoznak hozzájuk.” Nem rossz, tekintve, hogy ez a cím most nem laza űrcowboyokról szól, akik két világmegmentés között a liftben dumálnak a fegyvereik rekalibrálásáról.

Nem meglepő, hogy a kiadó sikercímei a jövőben még több DLC-t kapnak. „A Dragon Age: Inquisition, a The Sims 4, az EA SPORTS címek és a Battlefield 4 folyamatosan frissülnek majd, és új tartalmakkal bővülnek.” Lehet számítani a multis térképekre, de persze mindig megvan a lehetősége, hogy új egyjátékos kalandokat kapunk majd.

Nektek hogy tetszett a Dragon Age: Inquisition? Megérdemelte a figyelmet amit kapott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)