Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - zseniális az új trailer

|

Olyan előzetest kapott a Dragon Age - Inquisition, hogy már azt sem bánnánk, ha egy évig más játék meg sem jelenne, csak ezt a kezünk közé kaparinthassuk végre.

Hirdetés

A Dragon Age: Inquisition megjelenése már csak egy félhangos ordításnyira van, az odáig vezető út azonban GameNighttal Video Games Live-val van kikövezve, úgyhogy bármennyire is szeretnénk, unatkozni biztosan nem fogunk a következő napokban sem.

Ha valamelyik játék hírszámot tekintve megszorongathatja az Assassin's Creed Unity-t az elmúlt napokban, akkor az jó eséllyel a BioWare új üdvöskéje. A különbség csak annyi, hogy míg Ubisoft játéka esetén nagyrészt a problémákon volt a hangsúly, addig a Dragon Age: Inquisition hírekben leárazások, korai hozzáférés és remek értékelések szerepeltek.

A "miért imádjuk a Dragon Age: Inquisitiont" listánk egyébként is elég tetemesre hízott mostanában, erre jön a BioWare, és összeraknak egy ilyen előzetest. A zene, a kébi világ, az animációk, egyszerűen minden annyira a helyén van, hogy ha csak trailerek alapján kellene kiválasztanunk az év játékát, fölösleges lenne bárkinek tovább próbálkoznia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)