Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - hogyan működik a korai hozzáférés?

|

Egy ideje már tudjuk, hogy az EA Accessnek köszönhetően lehetőségünk lesz kipróbálni a játékot megjelenés előtt, de hogy ez hogyan is működik majd a gyakorlatban?

Hirdetés

Az Xbox One exkluzív hozzáféréssel a Dragon Age: Inquisition egy próbaverzióját lehet majd kipróbálni november 13-tól, azaz öt nappal az amerikai megnyitó előtt már lehet játszani majd a játékkal.

A Dragon Age trial hatórányi kalandozást engedélyez, aminek köszönhetően „megalkothatod saját hősödet, hogy megtehesd az első lépéseket Thedasban”. A játékosok még a multiplayer módot is kipróbálhatják majd, és a demóban elért eredményeiket természetesen átvihetik majd a teljes verzióra. Az nem tisztázott, hogy a hat órás keret profilokra korlátozódik-e vagy hogyan is működik valójában, de nemsokára ki fog derülni.

Az EA Access előfizetők 10%-kal olcsóbban kapják meg a játékot amikor az megjelenik november 21-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)