Hirdetés

Egy kicsit ingyen van a Dragon Age: Inquistion

|

Az EA egy időre mindenkinek odaadja a Dragon Age: Inquisition Xbox One-os változatát, hátha van valaki, akihez még nem jutott volna el a számtalan év játéka-díj híre.

Hirdetés

Hétfőig ingyenesen kipróbálható a Dragon Age: Inquisition Xbox One-os változata, a korábbi EA Accesses próbával ellentétben most minden Xbox Live Gold tagsággal bíró játékos mehet egy-két kört. Bár ennyi idő alatt nem fogjuk végigjátszani a játékot, sőt, épphogy csak belekóstolhatunk majd a BioWare legújabb sikerjátékába, de ahhoz ez is bőven elég, hogy ráérezzünk az Inqusition hangulatára.

Miután a játék oldalán a "Try for free" opciót kiválasztva letöltjük a szükséges adatokat, összesen hat órát tevékenykedhetünk az éppen elég ramaty állapotban lévő Thedas világában (ami egyébként egy rövidítésként, a The Dragon Age Setting-ből, azaz "A Dragon Age helyszíne" kifejezésből született). Ez persze nem sok ahhoz képest, hogy egy végigjátszás alatt simán bele lehet tenni száz órát, de azért ne legyünk hálátlanok.

Ti kipróbáljátok vagy már végigvittétek az Inquisitiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)