Hirdetés

Dragon Age: Journeys, és Origins összefonódás

|

Teljesen jófajta ötlettel álltak elő a BioWare és az EA emberei.

Hirdetés

Mint arról a minap beszámoltunk, a Dragon Age: Origins kistestvére böngészőben játszható, és Journeys alcímen érkezik mindhárom epizód. Arról lehet vitatkozni, vajon érdemes-e ilyesmivel hergelni a jónépet, amikor maga a Dragon Age: Origins is jó sokáig leköt majd inden RPG fant, de íme egy tény, ami miatt esetleg érdemes lesz egy pillantást vetni rá.

A három epizódos Journeys során ugyanis mindenféle hőstetteket hajtunk majd végre. Ezeket a program természetesen jutalmazza, és nem is akár hogyan. Az sima XP mellé zsákmány is jár, sőt ezúttal olyan cuccokat is szerezhetünk, amiket aztán majd a Dragon Age: Origins karaktereire aggathatunk. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy az EA accountunkba logolva toljuk a böngészős RPGt. Összesen három extra tárgy lehet a jutalmunk, melyek varázslatos módon tatyónkba kerülnek, ahogy belogolunk az EA-hoz, immár a Dragon Age: Origins mellett. Eme cuccok mindhárom platform számára elérhetőek, így akinek egy PC is figyel a PS3, vagy Xbox 360 mellett, tegyen egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)