Hirdetés

Dragon Age Keep - elindult a nyílt béta

|

Mostantól bárki számára elérhető a Dragon Age Keep bétája, így ha be akarjuk pótolni az előző részek kihagyása okozta lemaradást, itt az ideje fejest ugrani a világba.

Hirdetés

A Dragon Age Keep több szempontból is hasznos lehet a játékosok számára, hiszen segítségével saját akaratunk szerint formálhatjuk a világot. 

Ha valaki esetleg kihagyta volna a korábbi részeket, akkor mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy azokat is pörgesse végig, hiszen az élmény akkor lesz teljes, de ha nem akarunk több mint 100 órát beletenni az első két részbe, akkor a Keep segítségével rövid idő alatt meghozhatjuk a legfontosabb döntéseket, így személyre szabhatjuk a karakterünket és a világot is. A szolgáltatás különösen azok számára hasznos, akik egyik platformról a másikra költöznek, hiszen a mentésüket ilyenkor elveszítenék.

A Dragon Age Keep zárt bétája még augusztusban nyitotta meg kapuit a kiválasztottak előtt, de most, három héttel az Inquisition megjelenése előtt a BioWare úgy gondolta, ideje mindenki számára elérhetővé tenni a mókát. A regisztrációhoz egy Origin fiókra lesz szükségünk, ha ez megvan, akkor ide tessék kattintani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)