Hirdetés

Dragon Age: The Last Court - ingyenesen játszható a Keepben

|

Az Inquistion megjelenéséig még várnunk kell pár napot, a Keepben található új játéknak köszönhetően nem maradunk addig sem Dragon Age nélkül. Ezúttal Orlais-i földesúrként próbálhatjuk ki magunkat.

Hirdetés

Aki a Dragon Age: Inquisitionre készülve beállította a böngészős Keepben, milyen is lett Thedas az ő tevékenységei során, valószínűleg megint ráérzett a Dragon Age-feelingre. Nekik tetszeni fog a The Last Court, ami egy mini kalandjáték, melyet a Keepből érhettek el.

A The Last Courtban Orlais egy eldugott sarkában kell Serault néven futó uradalmunkat menedzselnünk, annak minden kisebb-nagyobb problémájával együtt. A szöveg-központú kalandjáték egyébként a Keep többi funkciójával ellentétben nem befolyásolja az Inquisition világát, így akinek ez a műfaj annyira nem jön be, az sem marad le túl sok mindenről.

 

A történet alapvetően a Dragon Age II és a harmadik fő játék története közötti hézagot hivatott kitölteni, így feltűnnek majd a korábbi részekből ismerős karakterek is. A Dragon Age: Inquisition november 21-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)