Hirdetés

A Dragon Age producere konkrétan trollkodik a folytatásra váró rajongókkal

|

Mark Darrah végtelenül élvezi, hogy néhány tweetjére mennyire rápörögnek a rajongók és a sajtó képviselői.

Hirdetés

Nagyon keveset tudunk a következő Dragon Age epizódról (és talán mondanunk sem kell, hogy nagyon várjuk), valószínűleg ezért ugranak a rajongók minden említésére, ami egy BioWare-es vezető billentyűzetéből jön. Mark Darrah, a sorozat producere ezt nagyon jól tudja, úgyhogy az elmúlt napot azzal töltötte, hogy a sorozat nevét tweetelte. Hogy miért leli ebben örömét? Egyelőre nehéz megmondani, de nem akarunk túl sokat belelátni a történetbe.

Hirdetés

Darrah tényleg csak annyit küldött ki az éterbe (újra és újra), hogy "Dragon Age". Ezután valószínűleg hátradőlt, pattogatott némi kukoricát, aztán élvezte a reakciókat.

Néha odadobott ezt-azt az eredeti tweet alá, nehogy ellaposodjon a parti.

Darrah később elég nyilvánvalóan közölte, hogy csak szívatja a népet:

Egyébként a marketinges csapat nem volt kifejezetten elájulva a producer humorától:

Haragudhatnánk mi is, de inkább csak azért vagyunk morcosak, mert ma sem derült ki semmi új a játékról, amiről tavaly óta várunk infókat, de persze a mai világban már az is lehet, hogy ez az egész színjáték csak hype generálás, amit majd leütnek valamikor okosan. Nem akarunk reménykedni, egyelőre ti se tegyétek, de Darrah most nem érdemli ki tőlünk a hónap dolgozója plecsnit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)