Hirdetés

Dragon Age: Origins - Awakening - elérhető a Marketplace-en

|

A Dragon Age: Origins első kiegészítője elérhetővé vált az Xbox Live Marketplace-en.

Hirdetés

A BioWare sikeres kalandjátékának első, teljes értékű kiegészítője 2GB helyet foglal a merevlemezünkön, és 3200 MS pontért lehet beszerezni innen. A Dragon Age: Origins első, Awakening címre kiegészítője, az Awakening nagyjából elég lesz a második rész esetleges jövő februári megjelenéséig.

A PC-s és Xbox 360-as bolti verziók pénteken érkeznek. A PlayStation 3 verziót csak letölthető formában lehet elérni Európában, viszont az amerikaiak kapnak egy dobozos kiadást is. Próbáljátok ki, ám ha még kicsit félve indultok neki, akkor várjátok meg az áprilisi GameStar-t, amiben az Awakeninget valószínűleg mi is kivesézzük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)