Hirdetés

Dragon Age: Origins - Lipcsében csak 18 éven felülieknek!

|

A német törvények miatt az utolsó Games Convention alkalmával csak nagykorú látogatók vehetnek részt a prezentáción.

Hirdetés

Mint azt bizonyára tudjátok, Németországban szigorúan veszik a pallérozatlan ifjú elmék védelmét, így a lipcsei Games Convention során a BioWare hosszú ideje fejlesztett szerepjátéka a publikum által szabadon bejárható kiállítási területen nem kaphatott elhelyezést. Ezért az EA standja helyett az úgynevezett Community Lounge területén lesz majd látható. A BioWare egyik, egyébiránt rendkívül szimpatikus dizájnere, Chris Priestly a hivatalos fórumon számolt be az esetről, de az EA német közösségének vezetőjének segítségével elintézték, hogy ne meghívásos rendszerrel, hanem egy személyi felmutatásával (szabály az szabály) és egy jelszó halk elrebegésével "Gray Wardens" működjön a belépés az egyébként zártkörű prezentációra. Chris egyébként arra is hajlandó, hogy egy kávé, vagy egy vacsora mellett találkozzon a rajongókkal, elbeszélgessenek a játékról, s kicsempésszen laptopján némi látnivalót a srácoknak.

dragonage_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)