Hirdetés

Dragon Age: Origins - Már 3 millió példány felett jár

|

Az Electronic Arts nem kevés büszkeséggel kürtölte világgá, hogy a Dragon Age franchise bemutatkozása több mint kiválóra sikeredett.

Hirdetés

Bizony, ma már több, mint 3,2 millió Grey Warden (magyarul szürke kamarás) rohangál a világban szörnyekre vadászva, ellenállásra és háborúra buzdítva a népeket.



A Dragon Age: Origins bejött tehát a játékosoknak, s ezzel gyakorlatilag az utolsó akadály is elhárult a folytatás elől, ami a tervek szerint szemkápráztatóan gyönyörű lesz. Addig azonban még vár ránk egy rakás DLC, no meg a márciusban érkező Awakening kiegészítő. Apropó, ha valaki úgy zárta le a Dragon Age: Origins történetét, hogy karaktere életben maradt, akkor a kiegészítőben vele folytathatja a kalandokat. Ellenkező esetben egy külhoni Grey Warden szerepébe kell majd bújnia.



Ha a fenti eredményhez hozzácsapjuk a Mass Effect 2 alig egyetlen hét alatt elért kétmillióját is, akkor nem csodálkoznék azon, ha az EA főhadiszállásán pezsgőt bontanánakk és térdre borulnának John Riccitiello fővezér előtt, amiért a BioWare felvásárlása mellett kardoskodott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)